İstanbul Autoshow 2015’te 2. Salonda yer alan Renault, yeni crossover modeli Kadjar’ın Türkiye tanıtımını gerçekleştirdi.
Tasit.com’da kolayca online araç kiralayın
Renault Kadjar Çin’de üretilecek
Çin’de üretilerek Türkiye’de satışa sunulacak ilk Renault modeli olacak olan Kadjar’dan başka markanın standında yarış otomobili Renault Sport R.S. 01, Clio, Clio Sport, Tourer, Megane HB, Captur, Fluence, Twizy ve elektrikli Zoe’nin de aralaırnda bulunduğu 17 model sergilendi.
Renault Kadjar Motor Seçenekleri
4×2 ve 4×4 versiyonları ile sunulan Kadjar energy serisi motorlara sahip ve 2 dizel bir de benzinli motor seçeneği var. Eller serbest park sistemi, aktif acil fren destek sistemi, park manevralarında sürücüyü uyaran 360 park destek sistemi gibi teknolojileri de Renault ilk kez Kadjar’da kullanıyor.

Yarış otomobili Renault Sport R.S. 01
Renault Kadjar Donanım Paketleri
Renault Kadjar Touch ve Icon olarak 2 farklı donanım seviyesi ile 2015’in Haziran ayında 69.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.